dijous, 1 de gener del 2009

2 - ESCORRIALLES - DEIXALLES

11.- El gran descobriment de la Humanitat és que l 'home és ignorant. Ara, falta el reconèixer-ho.

12.- Indubtablement que el diner pot dur-te la felicitat. També el diner pot arraconar-te cap a la infelicitat. Posem que potser el bon o mal us que en fem d’aquest diner. Crec que és el més possible i verosìmil.

13.- El cu-cut canta sempre el mateix versicle. Si en la veu o el so pensem que pot demanar quelcom, com que continua cantant´, deu ser que el desig no es compleix. Un nadó plora i quan té el xumet i millor el mugronet a boca calla. És això? No sabem que és que vol el cu-cut, segurament que al no satisfer-se canta i no calla ... demanant cireres?

14.- Volia aprimar-se. Va dir-se. Em tallaré el cabell.- Total cent grams a molt estirar.- Rebel i queixós va tornar a créixer. Va dir-se, com si no hagués fet res. I és que aprimar-se és aprimar-se no és qüestió de cabell, és que no entri per la boca el que ocupa estomac i budell i contenta de moltes insatisfaccions.

15.- No feien cas de fra (monjo) CAS, un pare que es presenta de tant en tant. La Victòria, una noia esplèndida, és la que no solament de tant en tant si no bastant sovint se’ns gira d’esquena i ens ensenya la part innoble.

16.- Un dels problemes que poden tenir els bisbes és haver de canonitzar Shan Gai.

17.- La felicitat és una sensació tant subtil que de vegades no ens en adonem de la seva senzillesa, i la busquem coratjosament, amb passió com si anéssim a conquerir la muntanya més alta del mon i la tenim a un cop de reble. Sols ens falta una mica d’humilitat i humanitat per que sens demostri

18.- Cal que aprofitem les hores. Quan s’ha escolat, no torna.

19.- Obrim el balcó de la nostra ment que hi entri aire fresc, renovat. Les coses perennement tancades fan olor de romàtic.

20.- Les festes serveixen per alegrar. També per gastar. També per cansar-nos i constatar després que en ves de repòs hem esgotat les piles. Es com les vacances, que quan retornem al ritme del treball hem de fer nou rodatge, si no quelcom descans per descansar-nos del repós que em fet. Un treball diferent que també esgota i cansa.
.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

HOMENATGE A JOSEP ANTON FORTUNYO ESCODA EN ASCÓ

RECORDS DE JOSEP ANTON


MONTSE, UNA FOTÓGRAFA....de l'anton

RECORDS DE JOSEP ANTON.- GIMNÀTICA VINEBRE

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

AQUAREL·LES--FLORS --A.F.S.

CHIQUITITA.-conjunt Abba.